Καλοκαιρινή εκδρομή στην Αστυπάλαια

Astypalea, Greece

Από

479.00

Διάρκεια

5 days

Τύπος Ταξιδιού

Επισκόπηση

Αναχωρήσεις: 6,12,20,27/7, 3,19,25/8, 6/9
Lol Travel Tours

Πρόγραμμα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Πεταλούδα του Αιγαίου. Επιβίβαση στο πούλμαν, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Maltezana Beach Hotel 3*. Χρόνος για ξεκούραση και αναχώρηση για τον οικισμό του Λιβαδιού με ελεύθερο χρόνο για μπάνιο στη φημισμένη ομώνυμη παραλία και φαγητό σε παραθαλάσσια ταβέρνα με θέα το Κάστρο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος και το βράδυ προαιρετική έξοδο στη Χώρα.
Μετά το πρωινό ελεύθερη ώρα για μπάνιο και καφέ στη Μαλτεζάνα. Το απόγευμα, θα επισκεφτούμε τον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, όπου θα περιηγηθούμε στα σοκάκια της, στο Ενετικό κάστρο και θα ανακαλύψουμε τις κρυφές ομορφιές της. Φαγητό σε εστιατόριο στην πλατεία της Χώρας και ελεύθερος χρόνος για διασκέδαση και ψώνια.
Μετά το πρωινό προαιρετική μονοήμερη κρουαζιέρα στα γαλαζοπράσινα νερά του Κουτσομύτη της Κουνούπας και του Κόκκινου γκρεμού. Επιστροφή το απόγευμα για ξεκούραση και το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.
Μετά το πρωινό θα ακολουθήσει επίσκεψη στον οικισμό του Πέρα Γυαλού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αστυπάλαιας, με προαιρετική επίσκεψη στο Λαογραφικό Αστυπαλίτικο σπίτι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην αμμουδερή παραλία του Σχοινώντα. Μεσημεριανό γεύμα σε παραθαλάσσια ταβέρνα. Το απόγευμα περιήγηση στον οικισμό της Μαλτεζάνας, όπου θα γνωρίσουμε την πειρατική ιστορία του τόπου και το ένδοξο αποτύπωμά του.
Πλούσιο πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι τη συγκέντρωση για το αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας για την Αθήνα.

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Αστυπάλαια-Αθήνα οικονομικής θέσης με την SKY EXPRESS
 • Μία (1) χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά και μία (1) αποσκευή μέχρι 20 κιλά
 • Διαμονή στο MALTEZANA BEACH 3*
 • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κυρίως γεύμα ή  δείπνο καθημερινά. (ημιδιατροφή)
 • Εκδρομές, μεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αρχηγός - Συνοδός
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.
Talk with our team

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τις εκδρομές μας από την φόρμα επικοινωνίας μας.

  Πληροφορίες εκδρομής

  Max Επισκέπτες

  50

  Ελάχιστη ηλικία

  0+

  Τοποθεσία εκδρομής

  Υποστηριζόμενες Γλώσσες

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Εκδρομές για κάθε ταξιδιώτη

  107 tours
  6 tours