Καλοκαιρινή εκδρομή στη Κεφαλονιά

Kefalonia, Greece

Από

327.00

Διάρκεια

5 days

Τύπος Ταξιδιού

Επισκόπηση

Αναχώρηση: 24/6, 1,8,22,29/7, 5,12,19,26/8, 2,9,16/9

5 ημέρες με πούλμαν σε Κεφαλονιά – Αργοστόλι- Άγιος Γεράσιμος – Σκάλα – Ιθάκη – Καταβόθρες – Λάσση – Κουρκουμελάτα – Πόρος. Διαμονή στο APOLLON PALACE HOTEL 3* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

Lol Travel Tours

Πρόγραμμα

Αναχώρηση το πρωί στις 08:00 από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά, με ενδιάμεσο σταθμό. Στην συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο από Κυλλήνη για τον Πόρο της Κεφαλονιάς. Αφού απολαύσουμε το γεύμα μας, θα μεταβούμε στο γραφικό χωριό Μεταξατά για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Apollon Palace Hotel 3*. Το απόγευμα επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό. Μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης, την όμορφη κωμόπολη της Σάμης και το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφικό παραλιακό χωριό της Αγίας Ευφημίας και χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικά). Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου με το ενετικό κάστρο και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.
Αναχώρηση το πρωί για το κάστρο του Αγ. Γεωργίου, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγ. Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού και προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα). Συνεχίζουμε για την όμορφη Σκάλα, το παραθαλάσσιο χωριό με τη μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση από το λιμάνι της Σάμης προς τον Πισαετό, για επίσκεψη στη γειτονική Ιθάκη, την πατρίδα του Οδυσσέα. Πρώτος σταθμός μας η πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Βαθύ. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Σταυρό, όπου υπάρχει η παλαιότερη προτομή του Οδυσσέα από το γλύπτη Καστριώτη και η εκκλησία του Σωτήρος. Στη συνέχεια περνώντας από το παραθαλάσσιο χωριό Φρίκες, θα καταλήξουμε στον παραδοσιακό οικισμό Κιόνι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Το απόγευμα επιστροφή από το λιμάνι του Πισαετού για Κεφαλονιά.
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με μια όμορφη διαδρομή στην περιοχή της Λειβαθούς. Διασχίζουμε τα γραφικά χωριά Κουρκουμελάτα & Καλιγάτα και συνεχίζουμε για το γύρο της Λάσσης. Θα δούμε τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού και ολοκληρώνοντας την περιήγησή μας στο νότιο τμήμα του νησιού θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, τις Καταβόθρες. Στη συνέχεια αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά και αναχωρούμε για Αθήνα από το λιμάνι του Πόρου.

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά
 • Διαμονή στο APOLLON PALACE HOTEL 3*
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Κεφαλλονίτης αρχηγός ξεναγός
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Φ.Π.Α
 • O φόρος διανυκτέρευσης 1,5 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση
 • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων (σπήλαια και αρχαιολογικού χώροι).
 • Η προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκη.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.
Talk with our team

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τις εκδρομές μας από την φόρμα επικοινωνίας μας.

  Πληροφορίες εκδρομής

  Max Επισκέπτες

  50

  Ελάχιστη ηλικία

  0+

  Τοποθεσία εκδρομής

  Υποστηριζόμενες Γλώσσες

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Εκδρομές για κάθε ταξιδιώτη

  103 tours
  9 tours