Κύθηρα – Εορτασμός Παναγίας Μυρτιδιώτισσας

Kythira, Greece

Από

340.00

Διάρκεια

4 days

Τύπος Ταξιδιού

Επισκόπηση

Αναχωρήσεις: 22/9

4 μέρες με πούλμαν σε Κύθηρα – Μυλοπόταμος – Μητάτα – Ποταμός – Χώρα – Καψάλι – Λιβάδι – Παναγία Μυρτιδιώτισσα – Αβλέμονας – Νεάπολη. Διαμονή στο ξενοδοχείο KYTHEA RESORT 4* στην Αγ. Πελαγία, με ημιδιατροφή καθημερινά.

Lol Travel Tours

Πρόγραμμα

Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα με κατεύθυνση τη Νεάπολη, περνώντας από Τρίπολη και Σπάρτη, Νεάπολη απ’ όπου και θα σαλπάρουμε για τα μαγευτικά Κύθηρα. Άφιξη στην Αγία Πελαγία και στο ξενοδοχείο μας Kythea Resort 4*. Τακτοποίηση στα άνετα και πολυτελή δωμάτια του και το βράδυ δείπνο.
Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για τον παραδοσιακό Μυλοπόταμο σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού, με τα ωραία ταβερνάκια και τους νόστιμους μεζέδες των Κυθήρων. Τα αγέρωχα πλατάνια και η τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού, θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Εδώ θα θαυμάσουμε και τον καταρράκτη Νεράιδα ή αλλιώς Φόνισσα, εφόσον οι συνθήκες του δρόμου το επιτρέπουν. Συνεχίζουμε για το πιο πράσινο χωριό του νησιού, τα Μητάτα και μετά για το χωριό Ποταμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο.
Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα και η µέρα µας ξεκινά µε επίσκεψη στην όμορφη Χώρα, την πρωτεύουσα των Κυθήρων, µε το έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, το µεσαιωνικό κάστρο κ.ά. Κατηφορίζοντας θα γνωρίσουµε το φιλόξενο Καψάλι. Θα κατευθυνθούµε προς το Λιβάδι και το Κάτω Λιβάδι, όπου θα δούμε το Βυζαντινό Μουσείο, την εκκλησία της Αναλήψεως και την πέτρινη γέφυρα στο Κατούνι, η οποία κτίστηκε επί Αγγλοκρατίας το 1822. Η κορύφωση των επισκέψεων της ηµέρας µας όμως, θα πραγματοποιηθεί µε το προσκύνηµα στην θαυµατουργή Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, την προστάτιδα “πάντων των Κυθηρίων” που σήµερα γιορτάζει! Το περιβάλλον του µοναστηριού δηµιουργεί στον επισκέπτη κατάνυξη. Μια «Αγία Δύναµη» µέσα στον περίβολο της µονής, εκεί στα σκαλιά, έξω από το καθολικό του ναού, προσφέρει ειρήνη, αγάπη και ομόνοια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας και το βράδυ δείπνο.
Μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς το παραθαλάσσιο χωριό Αβλέμονας με τους μικρούς του κολπίσκους και το μικρό Ενετικό Κάστρο όπου δημιουργούν ένα απίστευτα γοητευτικό φυσικό σκηνικό. Στη συνέχεια οδεύουμε για το λιμάνι της Νεάπολης, επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο KYTHEA RESORT 4* στην Αγ. Πελαγία
 • Μπουφέ πρωινό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη/Κύθηρα/Νεάπολη
 • Αρχηγός/Συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.
 • O φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση
 • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων
Talk with our team

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τις εκδρομές μας από την φόρμα επικοινωνίας μας.

  Πληροφορίες εκδρομής

  Max Επισκέπτες

  50

  Ελάχιστη ηλικία

  0+

  Τοποθεσία εκδρομής

  Υποστηριζόμενες Γλώσσες

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Εκδρομές για κάθε ταξιδιώτη

  105 tours
  5 tours